

AGENDA

What: BiodiverCity Advisory Committee

10 May 2017 5:00 PM - 7:00 PM When:

Where:

Heritage Boardroom, 6th floor Calgary Public Building 205 - 8th Ave SE

Contact: Steven Snell

403-268-3527 steven.snell@calgary.ca

Regrets: Polly

			Regrets: Polly	
	Item	Who	Duration	Action
1	WelcomeAdditional public observers	All	10 mins To 5:10	(House Keeping)
2	Peter von Tiesenhausen Presentation	Natasha/Chri	50 mins	
2	Peter von Tiesenhausen Presentation		To 6:00	(Information)
_	CDC CDC Drescontation	S		(Dia)
3	SPC CPS Presentation	Laura/John/G	10 mins	(Discussion)
	Recap	eoff/Chris	To 6:10	<u> </u>
4	Aichi Targets – municipal and BAC	Chris	20 mins	(Decision)
	involvement		To 6:30	
	 How municipalities can help meet 			
	Canada's protected area targets			
	http://www.conservation2020canada.ca/			
	 Intro and background. Detail to follow. 			
5	Carry over agenda items	All	10mins	(Discussion)
	 Approve previous minutes 		To 6:40	
	 Review action items: (TBD) 			
6	Plans for next meetings	All	20 mins	(Next steps)
	 Agenda discussion/next speakers (linked 		To 7:00	
	to work plan discussion) – Steven has one for June			
	 Standing check for community recognition letter nominations 			
	 Work plan update: alignment, CYSF invitees? 			
	 Aronson paper on urban green spaces 			
	 Wildlife Report to be sent by Tanya to BAC in April or May 			
	Other			
Apres	Post meeting heverages?			

Post meeting beverages?

